Божията намеса спаси пресичащо младо семейство с бебе при ужасна катастрофа (ВИДЕО)

Божията намеса спаси пресичащо младо семейство с бебе при ужасна катастрофа (ВИДЕО)

Полицията публикува видео от пътна камера, на което е запечатан инцидент - шофьор профучал с висока скорост на червена светлина на светофара и едва не погубил семейство с дете в количка, пресичащо улицата на зелен светофар.

За щастие, изглежда сякаш съдбата се е намесила в произшествието и по един наистина чудодеен начин предотвратява трагедия на пътя.


Полицията в Финикс, САЩ, публикува видео от пътна камера, на което е запечатан инцидент - шофьор профучал с висока скорост на червена светлина на светофара и едва не погубил семейство с дете в количка, пресичащо улицата на зелен светофар предава Ауто Блиц.

За тяхно щастие, жена в Chevrolet Cruze също преминавала това кръстовище на зелен сигнал. Шевролетът се блъснал във всъдехода и го отблъснал настрани. Шевролетът започнал да се върти, но произшествието спасило пешеходците.

Полицията съобщава, че Отанес Овесо, който се намирал зад волана, и неговата спътничка избягали от местопроизшествието. Един от водачите, обаче, като видял какво се случва, го последвал.

28-годишният виновник за катастрофата е бил задържан и обвинен за случилото се. Освен това в колата му е намерен пистолет, така че е добавено обвинение за незаконно притежание на оръжие.

Сериозни наранявания е получила героинята на тази история - 27-годишната собственичка на Chevrolet Cruze. Лекарите смятат, че те не са животозастрашаващи. Но автомобилът й е пострадал много тежко.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Нова терапия възстанови двигателните функции на парализирани мишки (ВИДЕО)