Мъж беше арестуван, след като се разходи по крилото на самолет (ВИДЕО)

Мъж беше арестуван, след като се разходи по крилото на самолет.

 Мъж беше арестуван през уикенда, след като се качи на крилото на самолет на Alaska Airlines на международното летище Las Vegas McCarran, пише Профит.

Самолетът e пълен с пътници и се готви да излети за Портланд в събота следобед, когато мъжът се приближава към него. Пилотите го забелязват и се обаждат на органите на реда, които обаче не пристигат навреме, за да го спрат да се качи на крилото на самолета.

„Първата ни реакция беше: „Ъъъъ, кой е този човек? Това терористична дейност ли е?“, казва Ерин Еванс, пътник в самолета, пред ABC News в неделя. Видео, заснето от пътници, показва как мъжът върви по крилото на самолета, сваля обувките и чорапите си за по-добро сцепление и сяда.

Кабинният екипаж инструктира пътниците да останат по местата си по време на инцидента, посочва T+L. Мъжът е прекарал около 45 минути на крилото на машината, като правоохранителните органи използват аварийните изходи от кабината, за да го заловят.

Самолетът е подложен на пълен оглед, преди да излети, съобщават от Alaska Airlines за Travel + Leisure в понеделник. Мъжът е откаран в Университетския медицински център с леки наранявания и след това транспортиран до местния затвор.

Полицията подозира, че той е прескочил ограда на летището. Разследването продължава.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Нова терапия възстанови двигателните функции на парализирани мишки (ВИДЕО)